Rick en Danny winnen finales.

Nieuwe Meerbode, 26 mei 2022.

Kudelstaart. De tiende speelavond van het seizoen van de dartclub Poel’s Eye in de sporthal de Proosdijhal van Kudelstaart werd gewonnen door René Kruit, Dimitri Poncin was de finalist. René had met een mooie 133 finish ook de hoogste uitgooi van de avond. Het tweede niveau werd gewonnen door Luc van de Meer, Dennis Elderenbosch werd tweede. Omdat in het begin van de avond de top drie (!) bij elkaar in één poule stonden kwam één van hen in de verliezerronde terecht. Bak werd het kind van de rekening. Hij herstelde zich echter en bereikte de finale. De laatste hindernis bleek echter één horde teveel, want Rick Fransen won uiteindelijk, na de verloren finale van de vorige keer, het derde niveau.

Rob Braam bereikte voor de elfde keer ooit een finale, maar het was Danny van de Plas die voor de tweede keer dit seizoen het vierde niveau won.

Morgen, vrijdag 27 mei, is de volgende speelavond. Dankzij het vier niveau systeem komt iedereen op zoveel als mogelijk zijn eigen niveau terecht. De avonden zijn dartstoernooitjes op zich. De inschrijving sluit om 20.00 uur, deelname kost 4 euro en de minimum leeftijd is 15 jaar. Op de website www.poelseye.nl is nog meer informatie te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *