Bak en Remco winnen Blind Koppeltoernooi.

Gisteren was het jaarlijkse Blind koppeltoernooi. We begonnen de avond met 40 deelnemers die door loting elke ronde een ander koppel vormen. Er werden 4 rondes van 3 legs 701 gespeeld, waarbij ieder koppel het aantal gewonnen legs als punten kreeg. Na deze 4 rondes gingen de 16 met de meeste punten naar de Winnaarsronde en de 16 daarop volgende naar de verliezersronde.

Het toernooi werd gewonnen door het koppel Gerard Bak en Remco Pannekoek. Zij wonnen de finale van Marco Cornelisse en Rob Braam. De finale is hier te bekijken: finale blindkoppeltoernooi 2017.

In de verliezersronde werd de finale gewonnen door Gilbert van Eijk en Giovanni Raineri. De tweede plaats was voor Wilco van Det en Arie van Hanswijk.

De hoogste uitgooi van de avond was 106 van Peter v/d Laarse.

Ilona van Emden werd dit maal uitgeloot om te gooien voor de inmiddels goed gevulde Triple Pot. De dobbelsteen maakte het nog even spannend na het gooien, maar eenmaal uitgetold belandde hij op de 3. De eerste twee pijlen misten helaas, maar met de laatste pijl wist Ilona toch de triple 3 te raken! Bekijk het hier: Triple Pot

Het speelschema van deze avond:

BK2017-w
BK2017-v
previous arrow
next arrow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *