Lenny wint finale.

Nieuwe Meerbode, 20 november 2014.

Kudelstaart. Twee weken geleden was de vierde speelavond van de dartclub Poel’s Eye in het dorpshuis van Kudelstaart. Ook op de vierde speelavond werd er gestreden op vier niveaus. Het was weer de grote vraag wie in welke ronde terecht kwam. Hoewel de betere darters meestal in het hoogste niveau terecht komen is dat natuurlijk nog geen zekerheid. William Hunitetu belandde tot nu toe wel alle keren op het hoogste niveau, en voor de tweede keer in de finale. Tim van de Poel won op de eerste speelavond van het seizoen nog het derde niveau, nu triomfeerde hij voor de derde keer ooit op het hoogste niveau. Op het derde niveau ging John Kater op herhaling, hij stond voor de tweede keer op rij in de finale. Helaas verloor hij weer, ditmaal van Jeroen van den Helder. Jeroen won hierdoor een niveau hoger dan eerder in het seizoen. Lenny Vork ging ook op herhaling. Op de eerste speelavond van het seizoen verloor zij de finale van het vierde niveau, nu kreeg ook Lenny een herkansing. Tegenstander in de finale was Peter Bakker. Hij was de minst ervaren finalist van de avond want voor hem was het zijn eerste finale bij de Poel’s Eye. Lenny had echter nog niet eerder een finale gewonnen, dus voor beiden zou het een primeur betekenen. Na een spannende strijd was het Lenny die wist te winnen. Peter hoefde echter niet met lege handen naar huis, want dankzij EZ Flowers ging ook de tweede plaats deze avond met een prachtige orchidee naar huis.

Tim was niet alleen de grote winnaar van de avond, ook had hij met een mooie 127 finish de hoogste uitgooi van de avond. Niet alleen won Tim een tweede grote fles bier, ook mocht hij een zwiep geven aan het rad van de Mystery Out. Het rad stopte niet bij een getal die correspondeerde bij een gegooide uitgooi, dus het prijzengeld bleef in de pot, net als bij het spel de Triple Pot. Op de website www.poelseye.nl is terug te zien dat Huib Gootjes drie pijlen miste. Ook is de gehele finale van Tim tegen William op de website terug te zien.

De volgende speelavond is morgen, vrijdag 21 november. Vier nieuwe ronden, vier nieuwe kansen. De inschrijving sluit om 20.00 uur, deelname kost vier euro en de minimum leeftijd is 15 jaar. De Poel’s Eye heeft een open deuren beleid, lidmaatschap of van te voren opgeven is niet nodig, u bent van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *