Danny Zorn wint 3e speelavond

Gisteravond was de derde speelavond van het seizoen. Danny Zorn was ook weer eens van de partij en wist meteen de finale te bereiken en won hierin van Gerard Bak.

In de B-winnaarsronde kwamen Gilbert van Eijk en Michel van Galen elkaar tegen en Michel bleek toch iets te sterk voor Gilbert.Gilbert van Eijk en Michel van Galen

In de B-verliezersronde een dames finale: Henny Taal tegen Ans Engel. Hier bleek Ans beter in vorm dan Henny en ging er met de chocolaatjes vandoor.

Remco Pannekoek wist de hoogte uitgooi van de avond te gooien: 118. Verder waren er nog uitgooien van Marco Cornelisse (96) en Joost Roos (95), Michel van Galen (93) en Tom Keijzer (92). Ze hoopten allemaal de Mystery out pot te winnnen, maar het rad eindigde op 101, en deze score stond nog niet op de lijst dus blijft de pot staan tot volgende speelavond.

Nadat Jan van Zanten vorige keer de Triple Pot met een derde had leeggehaald, was het dit keer de beurt aan Tom Keijzer om te proberen een triple te raken. Het werd triple 5, maar helaas lukte het Tom niet.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *