Ronald en Rene winnen finale.

Nieuwe Meerbode, 3 oktober 2019.

Winnaar Rene in het midden van finalisten Johan (links) en Peter.

Kudelstaart. De eerste speelavond van het seizoen van de dartclub Poel’s Eye in het Dorpshuis van Kudelstaart werd verassend gewonnen door Danny de Hartog. Hij won knap de finale van Erik Jan Geelkerken. Hij sloeg hiermee een dubbelslag want de eerste speelavond was tegelijkertijd ook de Open Kudelaart 2019.

Op het tweede niveau streden Tjitte Miedema en Johan Witte tegen elkaar, Tjitte kwam als winnaar boven drijven. In het derde niveau bereikten Jarek Sarna en Rick Fransen de halve finale, maar de finale ging tussen Ronald Baars en Peter van de Laarse. Ronald won deze finale, die eigenlijk de finale van de verliezerronde van de Open was. In het vierde niveau strandden de ervaren darters Jan van Zanten en Rene Verhoeven in de halve finale. In de finale streden Ronald van de Meer en Rene van Veen tegen elkaar. Beiden hadden een opmerkelijke statistiek in de finales bij de Poel’s Eye. Ronald van de Meer verloor alle drie zijn eerder gespeelde finales, Rene daarentegen won al zijn vijf finales. Ronald en Rene hielden de traditie in stand zodat Rene als winnaar werd afgevlagd. Als laatste wapenfeit kwam de hoogste uitgooi van de avond met een magistrale 155 finish op naam van Floor van Zanten te staan.

Morgen, vrijdag 4 oktober, is de volgende speelavond, met hopelijk weer veel nieuwe gezichten. Elke darter kan zonder opgave vooraf meedoen, de Poel’s Eye is laagdrempelig en geschikt voor alle niveaus; hoe meer zielen hoe meer vreugd. Man en vrouw, jong en oud, iedereen speelt door elkaar, maar dankzij het vier niveau systeem komt iedereen op zijn eigen niveau terecht. Het motto van de Poel’s Eye is dan ook; zoveel als mogelijk darten, op zoveel als mogelijk het eigen niveau. De avonden zijn dartstoernooitjes op zich. De inschrijving sluit om 20.00 uur, deelname kost 4 euro en de minimum leeftijd is 15 jaar. Op de website www.poelseye.nl is nog meer informatie te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *