Zaterdag Blind Koppel Toernooi bij Poel’s Eye

Komende zaterdag, 7 december, is weer het jaarlijkse Blind koppel Toernooi. Het wordt het vijfde Blind Koppel Toernooi ooit. Bij het Blind Koppel Toernooi hoeft men niet op zoek naar een koppelmaat maar koppelt de computer iedereen willekeurig vijf ronden aan en tegen elkaar. Daarna gaan de darters met de meeste legs vóór naar de Winnaar ronde.

Het lijstje winnaars van dit toernooi is memorabel. Wat te denken van voormalig Lakeside winnaar (‘the Embassy’) Christian Kist! Ook uit het rijtje van de 170 uitgooiers (hierboven terug te vinden onder de kop ‘Historie’ – ‘Hoogste uitgooi’ – vul 170 in het vakje ‘zoeken’) vinden we kampioenen van het Blind Koppel Toernooi terug, namelijk Bak, Peter van de Laarse, Gert Jan van de Wolf en, kersvers lid van de Club van 170, Christopher Brouwer. De overige drie winnaars zijn Erik Jan Geelkerken, Jeroen van den Helder en Benblokhuizen. De twee laatst genoemden werden ook clubkampioen, dus het rijtje winnaars is zonder meer indrukwekkend te noemen. Hoewel winnen altijd leuk is, is er geen toernooi waar de gezelligheid zo groot is. Door de wisselende mede en tegenstanders komt bijna iedereen elkaar tegen.

Kortom, kom komende zaterdag 7 december naar het Dorpshuis van Kudelstaart. De inschrijving sluit om 20.00 uur, deelname kost vier euro en de minimum leeftijd is 15 jaar. De Poel’s Eye heeft een open deuren beleid, lidmaatschap of van te voren opgeven is niet nodig, u bent van harte welkom.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *